RENO Entertainment is in de begin jaren 90 gestart met het kleinschalig verhuren van Sinterklazen en Zwarte Pieten voor huisbezoeken. AL snel kwamen er ook boekingen van bedrijven, verenigingen en winkelcentra. Vanuit deze groei kwam ook de vraag vanuit de opdrachtgevers om ook het voorprogramma voor sinterklaasfeesten te gaan verzorgen, een clownsact werd ingestudeerd en de eerste boekingen waren een feit. In 1995 werd RENO Entertainment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, door REne Boertje en NOrbert van Wijk. Jaco Boertje was in die tijd al wel actief als Zwarte Piet en als Clown, maar nog geen vennoot van RENO Entertainment.

In 1997 kregen Rene, Norbert en Jaco de kans om in Oostvoorne een Café, Dans en Partycentrum over te nemen. Op dat moment kreeg ook RENO Entertainment wat meer vaste vorm, nu ook met een bezoekadres en kantoor. Vanaf dit moment is ook Jaco Boertje toegetreden tot de vennootschap en waren de 3 jonge ondernemers eigenaar van 2 bedrijven, Partycentrum De Burght en RENO Entertainment.
Een aantal drukke jaren volgde en vooral RENO Entertainment groeide flink, een aantal landelijke winkelketens maakte van onze diensten gebruik om de opening van nieuwe filialen feestelijk door RENO te laten begeleiden. Langzaam werden er ook attracties aangeschaft als springkussens, popcorn- en suikerspinmachines en werden er een aantal paarden, huifkarren en koetsen gekocht.

In 2002 heeft Jaco de werkzaamheden bij het partycentrum neergelegd om zich enkel bezig te gaan houden met de activiteiten van RENO Entertainment.
In 2005 is door Rene en Norbert het partycentrum verkocht, Norbert ging zijn eigen weg en Rene kon zich vanaf dat moment ook volledig richten op RENO Entertainment

Vanaf dat moment wordt RENO gedreven door de broers Rene en Jaco Boertje en met veel hulp van familie en vestigt zich in Hellevoetsluis. Anno 2020 is RENO Entertainment een veelzijdig bedrijf, op deze site kunt u zien wat wij te bieden hebben.

Vriendelijke groet en graag tot ziens,

Jaco en Rene Boertje