RENO Entertainment heeft een ruim en veelzijdig aanbod in Sinterklaasentertainment, van een eenvoudig huisbezoek, tot een complete Sinterklaasshow. Onze Sinterklazen en Pieten hebben zeer ruime ervaring, zijn opgeleid door het Sint Nicolaas Genootschap, besteden veel aandacht aan de kinderen en maken uw Sinterklaasfeest tot een succes.

Huisbezoek Sinterklaas

Sinterklaas komt gezellig bij u op huisbezoek,
hij neemt minimaal 2 Pieten en strooigoed mee.
Een huisbezoek duurt 20 min. Het reserveren van een huisbezoek kan uitsluitend telefonisch op 0181-319156 bel even na 19.00. Let op! Een huisbezoek is alleen beschikbaar voor de regio Rozenburg, Rockanje, Brielle, Oostvoorne, Voorne-Putten en Hellevoetsluis.

Prijs: € 70,00 incl. BTW

Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas met 2 pieten incl. strooigoed voor een bezoek op bedrijven, scholen, verenigingen, winkelcentrum.

Voor meerdere uren, scholen en verenigingen gelden aantrekkelijke kortingen, neem hiervoor contact met ons op. Ook kan Sinterklaas natuurlijk meerdere pieten meenemen.

Prijzen op aanvraag.

Goochelpiet Paco

Piet Paco is uniek in zijn soort. Hij goochelt zo dichtbij de kinderen als mogelijk is en het liefst recht onder hun neus.

Ruim 45 minuten entertaint hij de kids met diverse kolderieke trucs. Zo verschijnen en verdwijnen de zakdoeken van Sinterklaas. Ook komen er uit de oren van de kinderen pepernoten en als klapper tovert Paco een goocheldoos vol met pepernoten.

Een leuke aanstekelijke voorstelling die het best tot z’n recht komt in een huiskamersfeer. Zeer geschikt voor feesten tot 25/30 kinderen.
Prijs: € 550,00

Piet Paco met Sinterklaas

In een 90 minuten durend programma laat goochelpiet Paco zijn goochelkunsten zien, ook maakt hij de mooiste ballonnen en oefent met de kinderen de sinterklaasliedjes. Na een korte pauze komen de Sint en zijn Pieten erbij, om het feest compleet te maken. Deze show wordt geleverd incl. decor, geluid, strooigoed en veel plezier voor de kinderen.

Prijs: € 895,00

Clown Flap Sinterklaasshow

In een 90 minuten durend programma laat clown Flap zijn goochelkunsten zien, ook maakt hij de mooiste ballonnen en oefent met de kinderen de sinterklaasliedjes. Na een korte pauze komen de Sint en zijn Pieten erbij, om het feest compleet te maken. Deze show wordt geleverd incl. decor, geluid, strooigoed en veel plezier voor de kinderen.

Prijs: € 895,00

Ooooh kom er eens kijken

Dé Sinterklaasshow van Nederland, al vele jaren een grote hit. Deze 90 minuten durende show wordt begeleid door een professionele presentator, mooi decor en goed geluid. In deze show spelen de kinderen onder andere de Pepernotenrace, pakjesvangspel en het pakjes stapelspel.

Meer informatie en foto’s

Prijs: € 1495,00

Pieten

Onze vrolijke pieten zijn natuurlijk voor bijna alles inzetbaar, wat dacht u van een ballonnenpiet, uitdeelpiet, knutselpiet of schminkpiet ?
De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, wij voldoen graag aan uw wensen en maken daarvoor graag een vrijblijvende offerte.

Prijs: op aanvraag

Kledingverhuur

RENO Entertainment verhuurt ook sinterklaaskostuums, Zwarte Pietenpakken en accessoires.

Prijzen: Sinterklaaskostuum vanaf € 50.00 incl. accessoires, zwarte pietenpak vanaf € 15.00 incl. accessoires en schmink.

Dit is maar een greep uit de mogelijkheden rondom Sinterklaas en zijn Pieten, wat dacht u van:

  • Uitdelen van warme chocolademelk door pieten
  • Schminken door Zwarte Pieten
  • Zwarte piet met popcorn of suikerspin
  • Knutselterras met Zwarte Pieten
  • een disco met Sint en Piet
  • een compleet programma voor een winkelcentrum

Kortom: de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, wij gaan graag met u in gesprek om het mooiste feest van het jaar te organiseren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW en ex. reiskosten.

Waarvan zal iedereen genieten ?
Een bezoek van de Sint en zijn Pieten.
Het wordt voor iedereen een feest,
maar voor de kleintjes het meest.