Wat een succes! Behalve uitstekende organisatie ook een geweldige Sinterklaas met 3 enthousiaste Pieten. Waren lief voor de kleintjes en ondeugend voor de grote meiden. We hebben een geweldige avond gehad, waarvoor onze dank!

SEIJA ARKENBOUT, Sinterklaas

Echt een aanrader, sinterklaas met 2 zwarte pieten. Wat deden ze het leuk en wat hebben de kids genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

KATJA VAN LEEUWEN, Sinterklaas

Geweldig dat jullie op zo’n korte termijn nog bereid waren om op 1 januari met de arrenslee en 2 prachtige paarden ondanks de kou ons feestje luister bij te zetten. Bijzonder geslaagd allemaal.

FRANS RIEDIJK, 100 Jaar

Beste vrienden van het Vliegerfestival, Ook van mijn zijde complimenten voor het enorm leuke en druk bezochte festival. Spijkenisse heeft zichzelf goed in de schijnwerpers gezet. En dat mede dankzij jullie inzet!!! Groet Kees Dijkman

VLIEGERFESTIVAL SPIJKENISSE, Bedankt

Met dank voor jullie fijne inzet om de trouwdag van Ariane en Ricardo tot een fantastische dag te maken. Met vriendelijke groeten mede van het bruidspaar, Maaike en Floris Schalij

MAAIKE SCHARLIJ, Bruiloft

Hoi Jaco, Ik wil je hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor het verzorgen van het optreden van afgelopen vrijdag. Het is TOP dat je de moeite hebt genomen om alsnog te komen.

RINUS VAN DONK, Optreden 4 oktober 2013

Goedenavond, ik wilde u nog een bedank mail sturen de huifkar was super leuk erg bevallen bij de kinderen en ouders bedankt vrgr melissav buren

MELISSA V. BUREN, Huifkartocht

Jaco, Middels deze mail nogmaals onze dank voor het verzorgen van de spellen gister!! Het was een succes! Met vriendelijke groeten, Marlies en Mike van Eeghem

MARLIES EN MIKE VAN EEGHEM, Kinderfeestje

Voor het derde jaar verzorgt reno entertainment een keer per maand de entertainment. Binnen in de winkel passage of buiten het winkelcentrum. Ook voor de diverse fairs in Zuidland is Reno ons regelmatig van dienst. Wij bevelen ze daarom van harte aan.

ANTON VERTON VOORZITTER, Promotie contract winkelcentrum S'landshof Zuidland

Huifkartocht Bodekring Zeeland.In Goedereede de contacten waren goed en er is nagekomen wat afgesproken was, goede begeleiding, gezellige mensen. juiste prijs kwaliteit verhouding. Het is ons zeer goed bevallen. zullen dit zeker bij andere mensen aan bevelen.

BECHTUM HANS, Huifkartocht

Clown Flap, wat een bijzonder mooi mens!  Het was een dag voor kinderen met 1 of 2 oogprothese(n). Er waren een aantal kinderen bij die volledig blind zijn en hij wist hier zo goed mee om te gaan! Nogmaals bedankt namens het bestuur en de kinderen met hun familie! Foto’s van clown Flap op onze Familiedag staan op onze website www.ver-ooginoog.nl

MAAIKE OOSTERHOF BESTUURSLID, Bedankt!!!

Beste Jaco, We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie inzet en enthousiasme afgelopen zaterdag!! Gezien de goede sfeer en de positieve reacties van het publiek mogen wij samen terugkijken op een geslaagde dag. Bedankt de prettige samenwerking. Hopelijk tot snel! Hartelijke groeten, Wendell en Suzanne Met vriendelijke groet, Suzanne Engel

SUZANNE ENGEL ( ENGEL EVENTS ), Opening Qualm

Mede door de sponsoring van Reno Entertainment, Jaco Boertje, is de sponsorloop ten behoeve van de stichtingen Live Life Max (www.livelifemax.nl) en Zomerkind (www.zomerkind.nl) voor de kinderen een leuke avond geworden. De kinderen hebben genoten van het springkussen en de suikerspinnen vonden ook gretig aftrek. Volgende keer ook andere kleurtjes voor de suikerspinnen? BEDANKT namens de stichtingen!

MICHEL, Sponsoring

Hallo Jaco, Wellicht ten overvloede…heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid afgelopen zondag! Hoop dat je nog genoten hebt en het ook voor jou een vermakelijke dag was!

ARNO LAROOY, Sponsorloop Rozenburg

Beste Jaco, Jou optreden was een groot succes. Er zijn onwijs veel foto’s op twitter verschenen en de reacties waren super.

ERIK VAN SON (STICHTING STER), Optreden IJsbaan Hellevoetsluis